Social

#curent electric #intrerupere curent electric #judetul ilfov

Se intrerupe curentul electric in judetul Ilfov! Afla ce zone sunt afectare!

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupa azi in mai multe sate si orase din judetul Ilfov. Sistarea curentului electric este cauzata de o serie de lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie.

Astfel, intre orele 8.00 si 18.00 nu va fi curent electric in orasul Magurele, pe strada Fizicienilor. De asemenea, energie electrica nu va fi nici in localitatea Varteju, fiind afectate strazile Sabarului, Bucuresti, Deal, Chirca si strazile adiacente.

In acelasi interval orar, curentul electric va fi intrerupt in orasul Popesti-Leordeni, Soseaua de Centura, zona de blocuri Agropol. In intervalul orar 9.00-15.00 va ramane fara energie electrica strada Victoriei din satul Fundeni, comuna Dobroesti.

Alimentarea cu energie electrica va fi sistata si in satul Palanca din comuna Floresti-Stoenesti, judetul Ilfov, intre orele 9.00 si 13.00.

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea