Social

#cod galben de ninsori lapovita si vant #cod galben de ninsoare #prognoza meteo #anm #ninsoare

Se intorc ninsorile! Cod galben in 14 judete

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 14 judete din jumatatea de est a tarii, de joi pana vineri dimineata fiind anuntate ninsori viscolite in Moldova, lapovita si ninsoare in Dobrogea si Muntenia, precum si vant care atinge la rafala viteze de 60-70 de kilometri pe ora, conform Mediafax.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, de joi, ora 12.00, pana vineri, la ora 06.00, vor fi sub avertizare cod galben judetele Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea, Galati, Vaslui, Bacau, Neamt, Iasi, Botosani si Suveava.

In Moldova va ninge viscolit si se va depune strat nou de zapada de aproximativ 10-15 centrimetri, in regiunile estice vantul atingand la rafala viteze de 60-70 de kilometri pe ora.

In Dobrogea si estul Munteniei, ploile se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare, trecator viscolita in cursul noptii.

In restul tarii vor fi precipitatii mixte, iar izolat se va mai depune polei.

Mai multe informatii desprer vreme, gasesti pe vremea.acasa.ro.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea