Social

#tinuta legata de mama #femeie tinuta legata #romania #iasi

Se intampla in Romania! Tinuta legata si hranita cu portia, de propria mama

Caz incredibil in Romania. O tanara in varsta de 28 de ani este tinuta captiva de propria mama. Tanara din satul Probota, Iasi, este tinuta legata cu lanturi in curte si hranita cu portia deoarece "are probleme cu capul".

Mama tinerei spune ca nu s-ar descurca altfel cu fata ei, deoarece aceasta are probleme psihice si se automutileaza, daca nu este legata.

Desi vecinii cunosc aceasta probleme de multi ani, acestia s-au obisnuit sa o vada legata pe tanara si nu au anuntat autoritatile.

"Are probleme cu capul. O ţin legata de mult. Daca ii dau drumu, se musca si se zgarie peste tot. si noaptea o leg, nu o pot lasa nelegata. Doarme cu mine in pat. De mica a avut probleme, a inceput sa se muste. Am dus-o la doctori, dar au spus ca nu au ce face. De atunci ma chinui cu ea. Eu ii dau sa manance, eu o spal, eu o schimb. Nu poate manca sau bea singura", a declarat femeia, potrivit bzi.ro.

Sursa foto: bzi.ro

Mama tinerei nu doreste sa o interneze intr-un centru de specialitate deoarece s-a obisnuit cu ea. Adevarul este insa altul, cred vecinii. Femeia primeste o suma considerabila de bani de pe urma fetei, bani pe care nu i-ar mai primi daca ar interna-o.

 

Sursa foto principala: fantasticpixcool.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea