Social

#avion #curse aeriene #bilet de avion # ieftinire bilete de avion

Se ieftinesc biletele de avion?

Biletele de avion ale companiilor aeriene care opereaza in Romania ar putea fi mai ieftine din 2013 , odata cu functionarea blocului aerian comun dintre Romania si Bulgaria, a declarat Bogdan Donciu, director general adjunct al .

"Prin aprobarea pachetelor legislative Single European Sky, UE doreste reducerea emisiilor de CO2, dar si imbunatatirea timpilor de odata cu reducerea costurilor operationale ale companiilor aeriene si, nu in ultimul rand, imbunatatirea securitatii", a declarat Donciu.

Practic, din 2013, aeronavele civile si militare care vor intra in spatiul aerian , devenit comun, al celor doua tari si vor putea alege orice ruta le avantajeaza din punct de vedere al costurilor si al timpului de parcurs pana la destinatie.

"Estimarile arata ca economiile pe care companiile aeriene le vor face sunt de circa 15 milioane de euro anual. Acest lucru ar trebui sa se simta si la costurile biletelor", a spus Donciu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea