Social

#stranduri #parcuri acvatice #piscina #ziua copilului

Se deschid strandurile si parcurile acvatice! Cat te costa o zi de distractie

Vesti bune pentru pasionatii de piscine in aer liber! Incepand cu 1 iunie, de deschid strandurile! Cele mai multe dintre parcurile acvatice si strandurile din Capitala, isi vor deschide portile chiar de Ziua Copiilor.

Cele mai mici preturi sunt la strandul Crangasi, unde biletul costa 10 lei in timpul saptamanii si 15 lei in weekend. Sunt 5 bazine unde te poti balaci, dar si o plaja artificiala. Tot aici exista si terenuri de fotbal. Cu tot cu mancare vei cheltui in jur de 50 lei de persoana pentru o zi de balaceala, potrivit libertatea.ro.

  • Strandul Tineretului – Intrarea costa intre 20 si 30 de lei.
  • Strandul Berceni - Intrarea costa 15 lei pentru adulti si 10 lei pentru copii. Un sezlong costa 10 lei de persoana.
  • Strandul Copiilor sau Vacaresti - Intrarea costa 10 lei.
  • Strandul Dambovita sau Crangasi - Intrarea costa intre 10 si 15 lei.

Daca in schimb, preferi piscinele de lux, poti scoate din buzunar intre 60 si 100 lei, fara a pune la scocoteala consumatia.

Cei care vor sa se distreze din plin, pot opta pentru parcurile acvatice. Tot pe 1 iunie se deschide WaterPark din Otopeni. Pretul biletului de acces costa intre 30 si 50 de lei, iar un abonament pentru 8 zile costa 250 de lei.

De asemenea, Divertiland, cel mai mare parc acvatic din Romania, isi va deschide portile din 10 iunie. Aici biletul de intrare costa intre 40 si 65 lei. Partea buna este ca ai la dispozitie cele mai inedite tobogane si chiar o piscina cu valuri.

Sursa foto: ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea