Social

# deschidere partii #schi #romania #partii

Se deschid partiile din Romania! Cand vei putea merge la schi

Partiile din Sinaia se vor deschide incepand de vineri, cand turistii sunt asteptati la munte. Toto atunci va fi inaugurat si teleschiul din Valea soarelui.

 

„Azi am fost sus, la Cota 2000 si in Valea Soarelui. A fost o zi superba! A nins, iar peisajul este de vis! In urma discutiilor cu cei de la Domeniul Schiabil si Serviciul Salvamont am decis sa deschidem toate partiile din golul alpin la sfarsitul acestei saptamani, vineri. Speram ca Gondola Carp, care este momentan inactiva din cauza unor defectiuni tehnice sa fie reparata pana atunci. Daca nu, vom porni oricum cu cele patru instalatii: Gondola Sinaia, Telescaunul Soarelui, banda de la Cota 2000 si cea mai noua instalatie de pe munte: Teleschiul din Valea Soarelui care va fi inaungurat vineri. Are 523 de metri lungime, o capacitate de transport de 800 de persoane pe ora, iar urcarea dureaza putin peste trei minute. Mai mult, avem si doua noi partii amenajate, deservite de acest teleschi, in plus fata de traseele deja stiute.

Vor exista si noi masuri pentru prevenirea raspandirii COVID. La fel ca in vara, vom limita accesul in gondola la jumatate din capacitate. Telescaunul va functiona normal, dar linia de asteptare la imbarcare va fi diferit semnalizata, astfel incat sa putem respecta toate normele de distantare si siguranta. Iar masca ramane si ea obligatorie atat pe peroane, la cozi, cat si in instalatile de transport.

E important sa ramanem sanatosi pentru a putea schia toata iarna.

Ne vedem vineri, sus!”, a scris Vlad Oprea, primarul orasului Sinaia, pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea