INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Se cauta juristi pentru emisiunea „Court Show“, varianta romaneasca

Avocatii si procurorii vor putea sa joace intr-un show tv in care trebuie sa arate ce stiu mai bine: sa pledeze. Un avocat, un procuror si un judecator. Acestea sint posturile pe care vor concura juristii care sint interesati sa joace intr-o emisiune de televiziune. Castingul va avea loc in incinta Teatrului Giulesti, si va fi organizat de Zucchero Media, detinatoarea formatului tv „Court Show“, deja dezvoltat in tari precum Spania, Franta, Germania, Italia, Croatia, Rusia si SUA. Cei trei candidati alesi vor merge in Germania pentru realizarea episodului-pilot, urmind ca, pe viitor, emisiunea sa fie difuzata zilnic, timp de un sezon, adica in 60-70 de episoade, potrivit lui Marian Ene, Senior Producer. Acesta a adaugat ca, pe termen lung, rolul judecatorului va fi jucat de un magistrat pensionat, care va ramine neschimbat , in timp ce rolul de avocat si cel al procurorului vor fi jucate de interpreti separati in fiecare episod, in functie de scenariu. Ene a mai spus ca salariul pe care il vor primi actorii-avocati pe episod nu a fost inca stabilit, avind in vedere ca deocamdata se afla in discutii cu trei posturi tv pentru a vinde formatul tv. In ceea ce priveste programul de lucru, reprezentantul Zucchero Media a spus ca “avocatii vor trebui sa fie prezenti doar atunci cind sint zilele de inregistrare”. Sa aiba charisma si sa fie capabili sa stirneasca o reactie. Acestea sint principalele calitati pe care trebuie sa le aiba juristii care vor participa la castingul de miine, spune Dan Pitei, coordonator preproductie la Zucchero Media. Acesta sustine ca au cautat in mod special „avocati, oameni din domeniu”, pentru ca aveau nevoie de specializarea lor, de persoane care sa cunoasca bine limbajul juridic si care sa stie sa pledeze. Insa, adauga Pitei, “candidatii trebuie sa respecte cerintele de imagine tv si sa transmita ceva, sa aiba charisma, sa devina personaje”. Acesta a mai spus ca emisiunea va fi o simulare fidela a unor cazuri inspirate din realitate, din sfera penalului, prin pastrarea tipicului unui proces.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea