Social

# magazine black friday #reduceri Black Friday #black friday

Se apropie Black Friday. Cum sa eviti pacalelile

Mai sunt doar cateva zile pana la deja celebra zi a promotiilor la aproape orice, de la electrocasnice pana la vacante. Black Friday este momentul in care poti face o achizitie avantajoasa, dar in acelasi timp poti fi pacalit de promotii mincinoase. Iata cum sa te feresti de tepe:

1. Cauta inca de acum produsele pe care le vizezi pentru Vinerea Neagra si noteaza-ti intr-un carnetel pretul lor actual pentru a te asigura ca reducerile afisate in ziua promotiilor sunt cele reale sau preturile sunt umflate artificial.

2. E bine sa inveti din timp structura site-ului de pe care urmeaza sa faci achizitia, pentru a putea naviga usor pe el, intrucat e stiut ca de Black Friday paginile web ale magazinelor online se incarca greu.

3. E bine sa ai deja un cont pe site-ul de pe care vizezi sa cumperi, ca sa nu pierzi timp pretios in ziua in care chilipirurile se vand ca painea calda.

4. Stabileste-ti din timp un buget clar pentru aceasta zi si nu pica prada tentatiei de a-l depasi, oricat de interesante ti s-ar parea pe moment reducerile. Tine cont ca urmeaza si promotiile de Sarbatori.

5. Evita sa faci achizitii care nu-ti sunt neaparat necesare. Gandeste-te de doua ori inainte de a adauga in cosul de cumparaturi un anumit obiect sau serviciu.

Foto: bucurestifm.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea