Social

#luminite Capitala #luminite de sarbatori #targ de craciun

Se aprind luminitele de sarbatori!

Luminitele de Craciun se vor aprinde oficial pe data de 1 decembrie, informeaza digi24.ro. Tot la inceputul lunii decembrie se va deschide si Targul de Craciun, in Piata Constitutiei, unde vizitatorii vor avea la dispozitie si un patinoar artificial. 


Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca organizeaza Targul de Craciun Bucuresti, in perioada 1 – 30 decembrie 2016, in centrul orasului - Piata Constitutiei.

Targul de Craciun Bucuresti poate fi vizitat zilnic, in intervalul orar 10:00 – 22:00 si include: zona gastronomica, targ de mestesuguri, casa lui Mos Craciun, patinoar, carusel, trenulet, concerte si spectacole traditionale romanesti.

”Credem ca oamenii pot face lumea un loc mai bun si ca reusesc, prin generozitate si initiativa, sa aduca bucurie in sufletul celor mai putini norocosi. De aceea, organizam in cadrul targului campania umanitara ,,Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun!”. Vizitatorii pot dona jucarii si carti, care vor ajunge la copiii nevoiasi, in speranta ca sarbatorile acestora vor deveni de poveste”, propun organizatorii Targului de Craciun din Piata Constitutiei.

Intrarea este libera!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea