Social

#vacanta elevi #scoli #scoli inchise #scoli vreme

Scolile raman inchise si vineri

Toate unitatile de invatamant vor ramane inchise in Capitala si vineri, din cauza conditiilor meteorologice extreme din ultimele zile, au anuntat reprezentantii Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Dupa ninsorile abundente, gerul a pus stapanire pe intreaga Romanie, asa ca reprezentantii inspectoratelor scolare au decis amanarea cursurilor.

"S-a decis, si pentru ziua de vineri, sistarea activitatilor in unitatile de invatamant prescolar, primar, gimnazial si liceal din Capitala", au anuntat reprezentantii Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, citati de Mediafax.

Scolile din Bucuresti sunt inchise din cauza vremii de luni, 27 ianuarie, iar cu aceasta noua amanare, elevii vor reveni la cursuri abia dupa o saptamana, deoarece, incepand cu 1 februarie are loc vacanta intersemetriala. Cursurile vor reluate, astfel, pe 10 februarie.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea