Social

# platforma de vaccinare # campanie de vaccinare #Valeriu Gheorghita

Schimbari importante ale platformei de vaccinare. Anuntul facut de Valeriu Gheorghita

Incepand cu luna aprilie, platforma de vaccinare va fi modificata. Anuntul a fost facut de coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, medicul Valeriu Gheorghita, care a declarat ca platforma va oferi mai multe date, precum vaccinul care se realizeaza in fiecare centru, precum si timpul estimativ de asteptare pana la vaccinare, in cazul persoanelor care se inscriu pe lista de asteptare.

 

„Sunt cateva elemente esentiale care vor fi schimbate la platforma de programare si un aspect care urmeaza sa fie disponibil este estimarea timpului probabil al vaccinarii, perioada, intervalul de timp in care o persoana care se inscrie pe lista de asteptare va putea fi vaccinata efectiv”, a declarat Valeriu Gheorghita, presedintele campaniei de vaccinare, duminica seara, la Digi 24.

„Al doilea lucru esential este ca incercam sa transparentizam daca vreti tipul de vaccin din respectivul centru de vaccinare, pentru ca asa cum am mai spus, o persoana care sta poate 30 de zile pe lista de asteptare ajunge sa se programeze intr-un centru si isi da seama efectiv ca nu vrea sa se vaccineze cu acel vaccin, ceea ce pentru noi nu ar trebui sa se intample”, a explicat medicul militar.

Sursa foto: scumc.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea