Social

#STB #schimbari

Schimbare in mijloacele de transport public din Bucuresti. Ce trebuie sa stie toti calatorii

STB a anuntat ca de acum calatorii vor putea face plata cu cardul bancar in toate mijloacele de transport in comun. Pana acum, aceasta faciltate era posibila doar in autobuzele noi Otokar si Mercedes Hibrid.

 

"Plata cu cardul bancar este cea mai simpla si rapida modalitate de a achita o calatorie cu mijloacele de transport in comun. Pana acum, aceasta facilitate era disponibila doar in autobuzele noi Otokar si Mercedes Hibrid. Pentru a permite tuturor cetatenilor sa isi achite rapid si usor calatoria, chiar daca nu detin un card de transport, indiferent de tipul de vehicul utilizat - tramvai, troleibuz sau autobuz de generatie veche, STB SA a demarat la finalul anului 2021 procedura de achizitie a acestui serviciu. (...) Termenul de implementare a serviciului de plata cu cardul bancar direct in vehicule este de 180 zile, conditionat si de situatia pandemica la nivel international ce a afectat piata de componente electronice si implicit numarul mare de echipamente necesare pentru tot parcul STB SA", se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a STB.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea