Social

#vremea weekend #vremea bucuresti #progrnoza meteo #vremea mare #ploaie weekend

Schimba-ti planurile de picnic! Ce vreme aduce weekendul

Amatorii de drumetii si de iarba verde vor fi nevoiti sa petreaca un sfarsit de saptamana acasa. Vremea se anunta capricioasa in acest weekend, ploile si vijeliile fiind intalnite pe tot teritoriul tarii.

Jumatatea sudica, centrul si estul tarii vor fi regiunile cele mai afectate de capriciile vremii. In Bucuresti, cerul va fi noros vineri si sambata, cand se asteapta ploi insotite de descarcari electrice, grindina si vant puternic. Temperaturile nu vor depasi 22 de grade, minimele nocturne situandu-se in jurul valorii de 15 grade Celsius.

Pe litoral, vremea va fi capricioasa, vineri norii aruncand averse locale de ploaie, in timp ce sambata si duminica, furtunile de vara vor fi la ordinea zilei. Sub amenintarea rafalelor de vant si a ploilor torentiale intra si Oltenia, Muntenia si Moldova, meteorologii emitand o alerta de cod portocaliu pe 14 rauri din Sudul si estul tarii.

La munte, temperatura va scadea simtitor, valorile termice fiind cuprinse intre 11 grade in Semenic si 16 grade Celsius la Predeal. Capriciile vremii se vor sfarsi abia duminica, soarele urmand sa isi faca timid aparitia in dupa-amiaza ultimei zi a intervalului de prognoza.

Sursa foto: mascovicistefanphotography.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea