Social

#cotroceni #culoare #traian băsescu

Schimb de culoare la Cotroceni

Presedintele Basescu s-a hotarat, in sfarsit: schimbul de culoare, la Cotroceni, s-a produs! E vorba de culoarea stemei Administratiei Prezidentiale despre care, in ultima vreme, mai toti carcotasii in ale politicii s-au grabit sa se intrebe de ce e(ra)... violet !

Oficial, la Palatul Cotroceni au loc, de cateva zile, evenimente de mare importantapentru tara: intalniri, razgandiri si iar intalniri intre primul om in stat si liderii partidelor parlamentare. Neoficial , intaiul amfitrion al tarii, proaspat intors din Japonia, a avut grija ca, inca de la prima intalnire cu liderii parlamentari, de luni, a se asigure ca stema Administratiei a (re)devenit... albastra!

"E albastra, de data asta..."

Inainte de a se aseza la pupitrul Administratiei Prezidentiale pentru a lua cuvantul, luni seara, seful statului a verificat daca fundalul stemei nationale este albastru sau violet. Si, hatru cum il stim, i-a intrebat pe ziaristii curiosi: "Si la voi se vede la fel?".

Unul dintre jurnalisti i-a raspuns: "E albastra, de data asta...", i-a raspuns un jurnalist. Presedintele a reconfirmat culoarea, razand, inainte de a-si incepe declaratia de presa. Declaratie in care ii invita pe liderii opozitiei care au plecat de la intalnire sa revina a doua zi, adica ieri, lucru care s-a si intamplat. Spre binele noii Constitutii a Romaniei!

3 sunt culorile-simbol ale Romaniei: rosu, galben si... albastru!

"OK, e albastra. Da, ati suferit in aceasta perioada grea..."

"Stema a devenit mov, dar nu peste noapte (...) a stat sub lumina reflectoarelor, culoarea s-a modifcat (...) Nu a vopsit-o nimeni."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea