Social

#federatia rusa #ucraina #criza mondiala #supravietuire #alipire #aleksei mitrofanov

Scenariu halucinant: Criza va duce la alipirea Ucrainei la Rusia

Criza economica mondiala va duce la colapsul sectorului industrial al Ucrainei si la alipirea fostei republici sovietice la Federatia Rusa .

"Criza economica va pune lucrurile la locul lor. Ajutorul financiar de 16 miliarde de dolari din partea Fondului Monetar International (FMI) constituie o suma insignifianta pentru redresarea situatiei economice a Ucrainei. Rusia va majora inevitabil pretul la gazele livrate Kievului pe anul 2009, pentru ca autoritatile ucrainene au tot insistat in ultima vreme ca doresc relatii de piata in domeniul livrarilor energetice si livrari directe, fara intermediar ", sustine Aleksei Mitrofanov , liderul partidului Rusia Justa, relateaza Interfax.

Potrivit acestuia, industria ucraineana, in special sectorul metallurgic, va intra in colaps, nerezistand la proba pretului mare la gazele rusesti. "Paradoxal, dar criza economica este in beneficiul apropierii popoarelor rus si ucrainean", considera liderul formatiunii Rusia Justa, o excrescenta a Rusiei Unite, partidul aflat la guvernare in Rusia, condus de premierul Vladimir Putin.

"Veti vedea! Ucraina se va alipi la Federatia Rusa, pentru ca alta cale pentru supravietuirea ei nu exista. Pentru ca, altfel, Ucraina se va prabusi", a avertizat Mitrofanov. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea