Social

#ploaie #vremea weekend #prognoza meteo #vremea munte #vremea litoral

Scapam de ploile de toamna? Iata de ce vreme vom avea parte in weekend

Toamna ne mai da un ragaz pentru a petrece cateva zile placute la munte sau la mare, in cursul acestui weekend. Ploile care au afectat mai mult de jumatate de tara in ultimele zile se retrag de astazi, lasand loc soarelui bland de toamna.

Vineri, doar Bucurestiul va mai amenintat de cateva ploi razlete, in restul tarii cerul fiind innorat dar cu minime sanse de ploaie. Temperatura in aer va oscila intre 22 de grade, in nordul Moldovei si 29 de grade in Dobrogea. Pe Litoral, vreme placuta cu 26 de grade Celsius in aer si 22 de grade in apa marii.

Sambata, dispare orice amenintare de ploaie, chiar daca norii vor mai stationa pe cer. 25-29 de grade Celsius in toata tara si o vreme excelenta pentru turistii de pe litoral care vor beneficia de temperaturi diurne de 26 de grade si o noapte calda cu 21 de grade Celsius.

Duminica, norii dispar, iar temperaturile vor ramane intre 26-29 de grade in majoritatea regiunilor. Pe crestele montane vremea va fi frumoasa, cu maxime cuprinse intre 14 si 21 de grade Celsius.

Foto: madalinabonea.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea