Social

#monica iacob ridzi #elena basescu #ancheta

Scandalul Ridzi se apropie de EBA

Deputatul PSD Robert Negoita a cerut Comisiei de Ancheta in cazul Ridzi audierea Eleei Basescu. Propunerea lui va fi supusa la vot.

Presedintele Comisiei parlamentare de ancheta, deputatul liberal Alina Gorghiu , a precizat ca documentele studiate nu prezinta nici o legaturea intre cheltuielile MTS si mezina presedintelui, dar conform regulamentului, va supune la vot propunerea.

Monica Iacob- Ridzi , Ministrul Tineretului si Sportului, a participat astazi la o a audiere in fata Comisiei, in care a anuntat ca a solicitat Garzii Financiare verificarea firmelor Artisan SRL si Mark SRL, care sunt responsabile pentru gaura de 600.000 din bugetul ministerului.

"In ceea ce ma priveste, deja am facut o adresa catre Garda Financiara, din partea institutiei, prin care solicit Garzii Financiare sa verifice cele doua firme si sa ne prezinte un raport", a spus ministrul Tineretului la audierea din Comisia parlamentara.

"Sa aflam ce s-a intamplat cu banii care au plecat de la Ministerul Tineretului si Sportului catre cele doua firme", a  adaugat Monica Iacob Ridzi , citata de Adevarul.

 

Citeste si

Comisia de ancheta in cazul Ridzi isi va continua activitatea

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea