Social

# largire plaje #scandal #plaje #mamaia

Scandal urias, dupa largirea plajelor in Mamaia. Turistii si hotelierii, val de reclamatii

 

Scandal dupa ce plaja din Mamaia a fost largita. Atat turistii, cat si hotelierii sunt nemultumiti de modificarea facuta si spun ca acum trebuie sa parcurga o distanta foarte mare pana la apa. De asemenea, proprietarii acestor portiuni de plaje nu le vor mai putea folosi si nici nu vor putea amplasa sezlonguri, umbrele sau beach baruri. Aceasta decizie i-a enervat cumplit.

"Pe plaja noua tot ceea a fost extins, nu, acelea nefiind contractate, operatorii economici nu au dreptul sa se extinda acolo cu activitatile economice, a spus Nicusor Buzgaru, manager de proiect Apele Romane Dobrogea-Litoral.

"S-a facut o plaja extraordinar de mare si frumoasa, dar nu aveti voie pe ea.Ne intoarcem cu 3o de ani in urma pe vremea lui Ceuasescu: veniti cu cearceaful si cu umbreluta de acasa, a declarat Iulian Tache, administrator de plaja.

Probabil ca de maine-poimaine, cu toate eforturile noastre sa incercam sa amenajam cate putin, cate putin plaja, asa cum ar trebui s-o aibe turistii. Daca vine tot Guvernul si se implica si cei de la Apele Romane cu fortele lor, putem termina intr-o zi, a spus si Nicolae Bucovala, hotelier.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea