Social

#iasi #scandal sexual #preot

Scandal sexual in sutana

Imaginea Bisericii Ortodoxe Romane este zguduita de un nou scandal. Preotul Ioan Andries a incercat sa agata o femeie la telefon folosing un limbaj obscen si cersind sex anal.

Dupa ce a divortat de sotie pentru o amanta , preotul Ioan Andries din Iasi cauta o relatie sexuala prin telefon. Limbajul folosit de fata bisericeasca este demn de o linie telefonica erotica anunta cotidianul Buna Ziua, Iasi care a intrat in posesia inregistrarii audio.

Desi Mitropolia i-a interzis preotului orice relatie trupeasca, preotul ce slujeste in Holbocea viseaza la sex oral si anal. In inregistrarea audio el ii cere femeii poze cu organele ei genitale, apoi incepe sa ii explice cat de mult o doreste cu un limbaj obscen.

Dupa ce intelege ca avansurile lui nu vor avea finalitate, preotul incepe sa se autosatisfaca in timp ce vorbeste la telefon cu femeia. Preotul lasa sa se inteleaga ca o inseala pe amanta si o sfatuieste pe femeia pe care o curteaza sa nu il sune pe un anumit numar de telefon.

Andries este cercetat de o comisie formata la nivelul Mitropoliei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea