Social

#joc #copii #avertisment #gradinita #educatoare #timisoara #banda adeziva

Scandal la Timisoara: O educatoare le-a lipit copiilor banda adeziva la gura

O gradinita din Timisoara este in centrul unui scandal, dupa ce s-a descoperit ca o educatoare le-a lipit copiilor gura cu scotch. Incidentul a avut loc vineri, 22 februarie 2013, la Gradinita cu program prelungit nr. 23, cadrul didactic apeland la aceasta masura pentru a-i linisti pe micutii care faceau galagie.

Mama unui copil a depus deja o plangere, iar conducerea gradinitei a inceput deja o ancheta in acest sens.

Silvia Dan, directoare gradinitei, sustine ca totul a fost o joaca. "In timpul unei activitati, fiind grupa albinutelor, copiii zumzaiau, iar educatoarea, intr-un moment neinspirat, a aplicat acel scotch. A fost un moment de buna dispozitie, insa o mamica a reclamat acest incident. Noi am luat act de aceste fapte si am constituit o comisie de cercetare si vom lua masurile care se impun", a declarat Silvia Dan, citata de rtv.net.

La randul sau, educatoarea, care se afla in ultimul an de activitate, a explicat conducerii Inspectoratului Scolar Timis ca este vorba despre o neintelegere si ca totul s-a intamplat in timpul unui joc, in care copii interpretau roluri.

Aura Danielescu, inspector scolar general adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar Timis, a declarat ca in urma acestui incident cadrul didactic ar putea primi un avertisment.

Sursa foto: infojudetean.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea