Social

Scandal in stafful de campanie al PSD

Seful de campanie al PSD, Miron Mitrea, este acuzat de colegi ca face non combat. Mitrea il acuza la randul sau pe Cristian Diaconescu ca este un candidat prea moale.
 
Presedintele PSD, Mircea Geoana, coordonatorul campaniei electorale, Miron Mitrea, si candidatul partidului la functia de primar al Capitalei, Cristian Diaconescu, s-au intalnit ieri la sediul de campanie, dupa ce mai multi lideri de filiale si-au exprimat nemultumirea la adresa echipei de campanie.

Surse din PSD au declarat, citate de MEDIAFAX, ca intalnirea a venit dupa ce mai multi dintre liderii de filiale ai partidului si-au exprimat nemultumirea la adresa echipei de campanie centrale coordonate de Mitrea.

Lui Mitrea i s-ar fi reprosat, indirect, de catre unii din liderii de filiale, printre care constantin contac de la Botosani si Gavril Marza de la Suceava, slaba implicare atat in campania nationala, cat si in cea din Bucuresti, in conditiile in care, potrivit unor estimari interne ale PSD, Cristian Diaconescu are un scor electoral, in Capitala, sub nivelul celui al partidului.

Lui Mitrea i s-au adresat reprosuri, de asemenea, si din partea echipei lui Cristian Diaconescu, referitoare la intarzierile in producerea materialelor promotionale , tergiversarea aprobarilor date pentru printarea si inregistrarea unor afise si clipuri promotionale.De cealalta parte, potrivit surselor citate,

Mitrea s-a aratat nemultumit de atitudinea lui Diaconescu in campanie, apreciind ca acesta da dovada de lipsa de combativitate, refuza unele evenimente electorale programate de echipa nationala de campanie si nu adopta un ton mai radical al discursului.

Si atitudinea presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, fata de Diaconescu a fost discutata marti, in conditiile in care acesta, la o intalnire electorala, a vorbit mai bine de o ora fara a aminti de Diaconescu sau de candidatura acestuia.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea