Social

#scafandru #erou #inec

Scafandrul pompier salveaza vieti la copca

Plutonierul-adjutant Felix Preda a salvat viata a doi oameni in mai acasa .ro/putin" title="putin">putin de 24 de ore. Scafandrul pompier isi risca propria viata pentru a scoate oamenii din apele inghetate.

In tura de sambata spre duminica, Preda a un bucurestean care a cazut in Lacul Tei alergand dupa rate si un pescar cazut in Lacul Morii .

In varsta de 39 de ani, Felix Preda a salvat peste 200 de vieti in cei sapte ani de cand face parte din Detasamentul Special de Salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Sambata, scafandrul i-a salvat viata lui Nicolae Marinescu, care a cazut in lac, incercand sa prinda o rata. Duminica, apelul prompt la 112 i-a ajutat pe scanfandri sa salveze un pescar la copca, cazut in Lacul Morii in comuna Rosu.

"Este un eveniment foarte fericit. Este greu sa salvezi oamenii de la inec atunci cand exista apeluri prin 112 deoarece totul se intampla foarte repede si trebuie sa te misti cu viteza luminii. Fiecare secunda conteaza", a declarat eroul pentru Adevarul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea