Social

#impozit #locuinte #impozit locuinte

Scad impozitele pentru locuinte. Afla de cand!

Persoanele care au mai multe locuinte in proprietate in afara celei in care isi au domiciliul nu vor mai fi impozitate suplimentar de anul viitor, atunci cand va intra in vigoare noul Cod Fiscal.

Potrivit legislatiei actuale, persoanele fizice care au in proprietate mai multe cladiri platesc un impozit majorat cu 65% pentru prima cladire, in afara celei de la adresa de domiciliu. Impozitul este cu 150% mai mare pentru a doua cladire si cu 300% pentru a treia cladire si urmatoarele in afara celei de la adresa de domiciliu.

Potrivit Mediafax, ultima forma a proiectului noului Cod Fiscal indica faptul ca aceasta impozitare suplimentara va fi eliminata. Potrivit documentului, renuntarea la impozitarea suplimentara este explicata de Guvern prin faptul ca aceasta masura a fost considerata "inechitabila" de catre contribuabili si a generat si numeroase "probleme de administrare" la nivel local.

Surs foto: phoenixhomebuyerguide.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea