Social

#autorizatie provizorie #universitati #examane de admitere #nereguli universitati

Sase universitati nu vor mai putea organiza examane de admitere in anul universitar 2013-2014

Sase universitati care erau autorizate sa functioneze provizoriu nu vor mai putea organiza examen de admitere incepand cu anul universitar 2013-2014, din cauza mai multor nereguli descoperite, a declarat ministrul pentru Invatamant Superior, Mihnea Costoiu.

Odata cu acest anunt, ministrul Costoiu a tras si un semnal de alarma pentru absolventii de liceu care urmeaza sa intre la facultate. Costoiu i-a instiintat pe elevi sa verifice cu atentie daca facultatea pe care o aleg are autorizatie provizorie de functionare sau este acreditata.

Cele sase universitati care nu vor mai putea organiza admitere de licenta in anul universitar 2013-2014 sunt Universitatea "Mihai Viteazul" din Craiova, Institutul Teologic Romano-Catolic din Iasi, Societatea Ateneul Roman - Universitatea Ecologica "Traian" din Deva, Fundatia Universitara "Milenium" din Timisoara, Fundatia pentru Promovarea Invatamantului European (FINE) - Universitatea Wales - Romania din Bucuresti si Asociatia pentru Invatamant Superior in Comert si Turism - Universitatea de Stiinte, Arte si Meserii din Bucuresti.

Sursa foto: umvcraiova.go.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea