Social

#revenlion #sarbatori cu restrictii #craciun #restrictii

Sarbatori cu restrictii? Cum vom sarbatori Craciunul si Revelionul anul acesta

A mai ramas putin pana la Craciun si Revelion, sarbatori tare indragite de romani, in special de cei petrecareti. Insa, in situatia actuala multe persoane se intreaba daca si cum vor mai putea sarbatori cum o faceau odinioara.

 

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU) a explicat ce se va intampla de sarbatori, potrivit datelor existente pana in acest moment.

Acesta a mai mentionat ca este prea devreme pentru a se pronunta in privinta restrictiilor pentru sarbatori, mentionand ca in perioada 10-15 decembrie autoritatile vor face anunturile privind modul de desfasurare al sabatorilor.

Sarbatori cu restrictii? Ce spune Raed Arafat

"Depinde cum evoluam. Daca continua sa scada, daca ramanem stabili, vor fi minime masuri sanitare de sanatate publica care vor trebui sa fie implementate. Nu pot sa va spun despre activitati la acest moment, ce activitati pot sa fie restrictionate sau nu, dar clar totul depinde de modul in care evolueaza. Inca este foarte devreme. Cred ca va trebui sa fie analizat cel putin undeva prin 10-15 decembrie sa vedem care este situatia. Speranta noastra este ca oamenii sa poata sa isi petreaca in conditii de respectare a unor masuri de sanatate publica, sa petreaca cat mai aproape de normal, dar acest lucru nu poate fi confirmat la acest moment”, a transmis seful DSU, potrivit news.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea