Social

#sarbatoare #premii #cumparaturi

Sarbatoreste alaturi de ParkLake si castiga unul dintre cele 5000 de premii

De cinci ani, ParkLake redefineste notiunea de centru comercial, imbinand armonios natura, distractia, serviciile de calitate si shoppingul, pentru o experienta memorabila. Si pentru ca aniversarile sunt mai frumoase impreuna, in luna septembrie ParkLake Shopping Center da startul unei campanii speciale, menite sa rasplateasca fidelitatea celor care ii trec pragul.

 

In septembrie, vii la shopping, pleci cu premii!

Intre 1 si 30 septembrie, vizitatorii centrului comercial au sansa de a castiga unul dintre cele 5000 de premii puse in joc: vouchere de cumparaturi in valoare de 50 RON, bilete la film, o bicicleta, un hoverboard, o trotineta electrica si multe alte surprize. Clientii care vor face cumparaturi de minimum 150 RON trebuie sa prezinte bonul fiscal la biroul de informatii al centrului comercial, sa extraga cartonasul razuibil si sa descopere, astfel, premiul castigat.

Regulamentul complet al campaniei, precum si lista magazinelor partenere, sunt disponibile pe www.parklake.ro .

Cinci ani de fapte bune, impreuna

Aniversarea de cinci ani presupune tot atatia ani de fapte bune, impreuna. ParkLake continua aceasta traditie si indeamna la sustinerea educatiei copiilor care provin din familii defavorizate.

Astfel, in perioada 20 august – 15 septembrie, ParkLake Shopping Center impreuna cu Diverta, in parteneriat cu Herlitz si editura Nemi, invita vizitatorii centrului comercial sa se alature campaniei „Ajuta un copil sa mearga la scoala” si sa doneze in spatiile special amenajate, disponibile langa info desk si in magazinul Diverta, orice fel de rechizite: ghiozdane, caiete, carti, penare, culori, creioane sau stilouri. Fabrica de Daruri le va sorta, organiza si livra catre peste 500 de copii care au nevoie de ajutor.

Pentru cei care doresc sa participe personal la livrarea rechizitelor exista posibilitatea de a intra in grupul de Facebook Fabrica de Daruri unde pot afla care sunt zilele de vizita pe teren si pot urmari LIVE-urile si fotografiile postate.

In Septembrie, Little Edu raspunde la intrebarile copiilor curiosi direct din ParkLake!

Odata cu startul campaniei Back to School, debuteaza si seria LittleEdu, care va prezenta on-line mai multe episoade animate distractive, oferindu-le celor mici posibilitatea sa inteleaga mediul inconjurator prin joaca.

ParkLake sustine proiectul si se implica in zona educationala intr-un mod creativ, facilitand accesul copiilor in universul LittleEdu.

Seria animata Aventurile lui LittleEdu, primul personaj animat romanesc, este un proiect original, independent, care abordeaza teme educative din mai multe domenii cum ar fi: sistemul imunitar, circuitul apei in natura şi care vorbeşte despre cum simtim gusturile sau tulburari de invaţare precum dislexia.

In siguranta #nudoaracasa

In contextul actual, ParkLake Shopping Center a dezvoltat si adoptat masuri sporite de igiena si siguranta, pentru a oferi in continuare o experienta de shopping cat mai sigura si placuta clientilor sai. Astfel, a verificat si certificat procesele curente de igiena si curatenie in parteneriat cu SGS, liderul mondial in domeniul inspectiei, verificarii, testarii si certificarii, obtinand astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igiena si Dezinfectare. Acest lucru confirma respectarea stricta a protocoalelor si reglementarilor de ultima generatie aplicabile, asigurand in acest fel sanatatea si siguranta tuturor persoanelor care trec pragul centrului comercial.

In plus, ParkLake Shopping Center a dezvoltat o serie de programe speciale, adaptate contextului actual, sub conceptul in siguranta #nudoaracasa. Printre acestea se numara implementarea sistemului de monitorizare a traficului din interiorul centrului comercial si informarea publicului cu privire la starea acestuia prin intermediul website-ului www.parklake.ro, precum si instalarea sistemelor de masurare a temperaturii la toate intrarile in centrul comercial, accesul la dispensere cu gel dezinfectant in toate zonele comune principale (intrari in mall, zona de restaurante, coridoare, s.a.), stabilirea unui flux clar de circulatie in mall, precum si implementarea unor noi sisteme de semnalistica si informare menite sa transmita vizitatorilor masurile de protectie si conduita recomandate in interiorul centrului comercial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea