Social

#sarah palin #sua #democrati #alegeri

Sarah Palin face dezvaluiri socante

Candidata republicana pentru functia de vicepresedinte al SUA sustine ca rugaciunile unui pastor de culoare au ajutat-o sa devina guvernator.

Guvernatorul de Alaska , Sarah Palin, spune ca datoreaza succesul electoral unui pastor care ar fi salvat un oras kenyan de teroarea unei vrajitoare, potrivit "The Times". Cu ocazia unui discurs pe care l-a sustinut pe data de 8 iunie a.c. la o "Adunare a Domnului" din orasul Wasilla, Palin a povestit ca pastorul Thomas Munthee si-a pus mainile asupra ei si s-a rugat in timp ce se afla ca vizitator in acea biserica, la sfarsitul anului 2005.

Nominalizata actualmente de Partidul Republican pentru functia de vicepresedinte al SUA, Sarah Palin era pe atunci primar al acelei localitati din statul Alaska. Intr-o inregistrare video, data recent publicitatii, ea sustine ca rugaciunile lui Munthee au ajutat-o sa devina guvernator.

Continaurea in Adevarul


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea