Social

#gabriel zamfir #pleca vacanta #fosti parlamentari #ajutor somaj

"Saracii - bogati" fosti parlamentari cer ajutor de somaj ca sa se duca in vacante

Fostul parlamentar, liberalul Gabriel Zamfir , se consoleaza pentru ca a pierdut fotoliul folosindu-si indemnizatia de somaj ca sa plece in vacanta cu iahtul, in Caraibe.

Desi are o avere maricica banii sunt blocati in investitii imobiliare, iar ajutorul de somaj il " salveaza " de un eventual imprumut, anunta Gardianul.

In timpul mandatului, fostii parlamentari au modificat regulamentele Camerei si Senatului astfel incat in cazul in care nu vor mai fi alesi pentru un nou mandat sa poata beneficia macar trei luni de un ajutor consistent de somaj. Astfel ca in buzuranerele lor vor intra 21.000 de lei lunar.

Din cei 324 de fosti parlamentari care nu se regasesc in legislativ, pana marti, la Secretariatul general al Camerei Deputatilor au fost depuse 47 de cereri de ajutor de somaj , iar la Senat doar una singura.

Printre deputatii care vor ajutor de somaj se numara pesedistii Radu Podgoreanu, Mirela Adomnicai, fostul ministru liberal Ioan Ovidiu Silaghi, juristul PNL Traian Dobre, Aurel Rus(PRM), liberalul Gabriel Zamfir, social-democratul Tudor Mohora si fosta peremista Daniela Buruiana Aprodu.

Daca unii dintre acestia chiar se afla intr-o situatie nu tocmai placuta, altii au averile blocate in terenuri si imobiliare si nu au bani lichizi pentru cheltuielile curente. Printre acestia se afla si fostul deputat liberal, Gabriel Zamfir.

"Am doua blocuri pe stoc, iar ceilalti bani sunt blocati in terenuri. Nu am din ce sa traiesc. Pe langa faptul ca am trei copii, urmeaza sa plec si in Caraibe, cu iahtul, si nu am bani lichizi pentru toate aceste cheltuieli. Daca legea imi confera acest drept, de ce n-as beneficia de el", ne-a mai declarat Gabriel Zamfir. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea