Social

Saptamana teatrului romanesc, la Madrid

Teatrele bucurestene Bulandra, Odeon, Nottara, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul de Comedie si opera comica pentru copii vor sustine spectacole in cadrul “Saptamanii teatrului romanesc la Madrid”, organizata de Primaria Municipiului Bucuresti, in perioada 6-13 aprilie, la Teatro del Arenal. “Saptamana teatrului romanesc la Madrid” va fi deschisa cu spectacolul “Ritmos de la Vida” (Spectacolul traditiilor romanesti) al Teatrului C.I.Nottara.

Teatrul Evreisc de Stat va prezenta “Jocul Regilor” de Pavel Kohout, regia Felix Alexa si “Romanul unui om de afaceri”, un musical de Harry Eliad dupa Salom Alehem, in regia lui Harry Eliad. Teatrul Odeon va aduce publicului spaniol “Ionescu - cinci piese scurte” si “Un tango más”, cu Razvan Mazilu si Monica Petrica , ambele in regia lui Alexandru Dabija. Teatrul Bulandra participa cu piesa “Mascariciul” - dramatizare si adaptare scenica dupa A.P.Cehov de Horatiu Malaele si Nicolae Urs. Opera Comica pentru Copii va prezenta muzicalul de Roman Vlad “ O noapte furtunoasa ” si spectacolul “Tinerete fara Batranete”. Teatrul de Comedie va participa cu spectacolul “Revizorul” de N.V.Gogol, in regia lui Horatiu Malaele, cu Stefan Banica Jr. si George Mihaita.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea