Social

#vreme paste #prognoza meteo #vremea

Saptamana Patimilor, cu ploi si temperaturi scazute. Cum va fi vremea de Paste

In zilele de dinaintea Pastelui, dar si duminica, cand sarbatorim Invierea Domnului, vremea va fi mult mult mai rece decat normal perioadei, iar precipitatiile - abundente.

Pana joi, in vestul, centrul si nordul tarii vor fi innorari temporare accentuate si ploi pe arii relativ extinse. Cantitatile de apa vor depasi local 15…20 l/mp si izolat 30 l/mp, ziua cu precadere in nord si in centru si in zonele montane si submontane, iar noaptea, mai ales in sud-est.

La munte, precipitatiile vor fi mixte, iar in zona inalta vor predomina ninsorile. Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale, cu viteze mai mari in Oltenia, nordul Moldovei si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 7…8 grade in nordul teritoriului, dar si in zona deluroasa din vest si 17 grade in sudul extrem.

In Capitala luni, marti si miercuri, cerul va avea innorari si temporar va ploua, mai ales noaptea, cand se pot cumula 10…15 l/mp. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in cursul zilei. Temperaturile maxime nu vor fi mai mari de 16 grade.

Joi si vineri cerul va continua sa prezinte innorari si indeosebi ziua va ploua local in vestul, nordul si in centrul tarii, precum si in zona de munte si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari mai ales pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 grade in Maramures si 24 de grade in regiunile sudice.

Sambata si duminica va continua sa fie innorat si indeosebi ziua va ploua local in vestul, nordul si in centrul tarii, precum si in zona de munte si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari mai ales pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 si 24 de grade, iar cele minime intre 1 si 11 grade.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea