Social

#valuri de ceata #predictii meteo #starea vremii #ceata #conditii meteo

Saptamana incepe cu valuri de ceata. Iata de ce vreme avem parte zilele urmatoare!

Prognoza meteo pentru acest inceput de saptamana nu este deloc imbucuratoare pentru soferi. Fenomenul de ceata densa se manifesta din plin in zonele extracarpatice, influentand si regimul termic pe diferite regiuni. Iata cum se anunta vremea pentru urmatoarele trei zile!

Luni, zonele de ses din sud-vestul tarii si din Dobrogea vor fi afectate de aparitia cetii. Temperaturile din aceste regiuni se mentin la valori scazute: 2-3 grade Celsius. In restul tarii, maximele termice vor evolua intre 6 si 10 grade Celsius.

Marti, avem parte de o ceata densa intinsa pe toata jumatatea sudica a tarii si, pe alocuri, in estul Moldovei. Mercurul din termometre nu se va ridica peste 4 grade Celsius in aceste zone, in timp ce in regiunile din interiorul arcului carpatic, temperaturile ajung la valori de 10-12 grade, in special in partea de vest a Romaniei.

Miercuri, aparitia fenomenului de ceata densa se limiteaza doar la zone din Muntenia si Oltenia, unde temperaturile maxime vor evolua intre 4-7 grade Celsius. In restul teritoriului, valorile termice ale zilei se incadreaza in intervalul de 6-9 grade Celsius. Pe arii restranse se vor semnala precipitatii in Banat, Maramures si Crisana.

Sursa foto: galaxynews.gr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea