Social

#Dorina Florea # Woman2Woman #conferinte

Saptamana incarcata pentru prezentatoarea matinalului TVR, Dorina Florea. Iata ce program are vedeta

Pentru Dorina Florea, saptamana aceasta se anunta a fi extrem de incarcata. Dupa ce, de luni pana vineri, se trezeste dis de dimineata pentru a le oferi telespectatorilor TVR stirile diminetii, in weekend, vedeta urmeaza sa prezinte si sa modereze o conferinta adresata femeilor.

 

Dorina Florea modereaza conferinta „Sanatate, frumusete, feminitate” organizata de Woman2Woman.ro inca de la prima editie, anul acesta, conferinta ajungand la editia cu numarul V.

Cu o experienta de aproape 10 ani in fata camerelor de filmat si in fata unui numar mare de telespectatori, Dorina Florea are emotii in postura de prezentator de conferinte. Din fericire, insa, anii de experienta si atmosfera prietenoasa o ajuta sa le depaseasca, astfel ca jurnalista TVR a fost, de fiecare data, extrem de apreciata si in aceasta postura.

„Prezinta excelent si face fata cu brio situatiilor neprevazute care apar in timpul unor actiuni in direct sau in cadrul oricaror evenimente”, „e frumoasa, prietenoasa si se descurca foarte bine ca prezentatoare de conferinte”, „cred ca ii sta foarte bine in aceasta postura”, „pare sa se simta foarte bine ca prezentatoare de evenimente” sau „am fost surprinsa sa vad cat de modesta este; cred ca este printre putinele persoane publice atat de apropiate de public si atat de prietenoase” sunt doar cateva dintre parerile si reactiile participantelor la editiile trecute ale conferintei, vizavi de frumoasa jurnalista.

Asadar, daca vrei sa o vezi si tu in postura de prezentatoare a unui eveniment, poti participa gratuit la conferinta. Inscriele le fac prin intermediul formularului de inscriere din pagina evenimentului: woman2woman.ro

Pe Dorina Florea o poti urmari pe pagina ei de facebook aici.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea