Social

Sanctiuni dictate de UEFA

Uniunea Europeana de Fotbal /UEFA/ a amendat clubul portughez FC Porto cu suma de 50.000 de franci elvetieni /35.700 de dolari/ pentru ca a pus in vanzare la preturi ridicate, pe piata neagra , biletele pentru finala Cupei UEFA, cu formatia Celtic Glasgow , disputata in luna mai la Sevilla /Spania/, informeaza Associated Press.

Forul european a sanctionat cu 30.000 de franci elvetieni clubul spaniol Real Madrid, pentru deficientele constatate in organizarea meciului cu formatia engleza Manchester United, din cadrul Ligii Campionilor, ce a avut loc in luna aprilie. Cu aceeasi suma a fost amendata si campioana Angliei, care a fost astfel sanctionata pentru comportamentul suporterilor sai.

Cea mai grea sanctiune a fost aplicata insa echipei macedoneana Vardar Skopje, care a primit doua amenzi separate, fiecare in valoare de 30.000 de franci elvetieni, dupa ce fanii sai au aruncat cu diferite obiecte pe teren la meciurile cu Sparta Praga si TSKA Moscova , adauga sursa citata.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea