Social

Sanctiuni de vara la Realitatea TV: Razvan Dumitrescu, dat afara

Dumitrescu acuza Evenimentul zilei ca i-a rastalmacit declaratiile si anunta ca este noul director al ziarului Gardianul.

Realitatea TV a hotarit ieri incetarea colaborarii cu Razvan si avertizarea lui Robert Turcescu . Decizia de concediere a lui Dumitrescu a intrat in vigoare imediat, astfel ca jurnalele de la ora 18.00 si 21.00 vor fi prezentate doar de Melania Medeleanu .

Turcescu, avertizat Dumitrescu a facut, cu o zi inainte, pentru Evenimentul zilei, declaratii legate de atmosfera de lucru din post si a mentionat ca se afla in negocieri cu alte institutii de presa.

Acelasi articol l-a citat si pe cu declaratii legate de numarul talk-show-urilor de pe Realitatea TV si posibilitatea evadarii din formatul 100%. Conducerea televiziunii a considerat ca declaratiile celor doi incalca principiile si prevederile codului etic al organizatiei si ale contractului.

Dumitrescu e director

Robert Turcescu a declarat pentru Cotidianul ca sanctiunea primita i se pare corecta. Razvan Dumitrescu afirma ca regreta ca decizia postului a fost luata pe baza unui articol de ziar care scoate din context in mod neprofesionist elemente dintr-o discutie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea