Social

#fructe #suc de fructe #storcatoare # storcatoare fructe # storcatoare-fructe.ro

(P) Sanatate intr-un pahar cu suc proaspat de fructe

Ce poate fi mai placut dimineata decat un mic dejun revigorant si satios, care sa iti ofere energie pentru intreaga zi? Din meniu nu trebuie sa lipseasca nici sucul de fructe proaspat stoarse, care te vor energiza si bine dispune.

Beneficiile consumului de sucuri naturale

Un prim pas pentru o sanatate de fier este consumul de cat mai multe fructe si legume proaspete. Poti alege insa sa prepari si sucuri naturale, care sunt extrem de benefice pentru organism. Trebuie sa tii insa cont de faptul ca sucul natural din fructe sau legume isi pierde rapid nutrientii, astfel ca este indicat sa prepari cantitati mic de suc, pe care sa le consumi imediat.

Fructele si legumele proaspete sunt o sursa importana de nutrienti extrem de benefici pentru organismul uman. Sucurile naturale din fructe iti vor potoli si pofta de dulce, ceea ce reduce riscul consumului de alimente interzise, care contin multe calorii.

Pentru a te bucura de toate beneficiile sucurilor naturale, este recomandat sa combini cat mai multe fructe si legume. Unele sucuri naturale sunt indicate chiar pentru tratarea anumitor afectiuni si ajuta la prevenirea retentiei de apa.

Pentru un pahar mare de suc natural proaspat este indicat sa folosesti aproximtiv 500 de grame din fructele sau legumele preferate. Sucurile naturale ajuta si la mentinerea PH-ului optim al corpului.

Alege cele mai bune storcatoare

Oricat de sanatoase sunt sucurile naturale din fructe si legume, nu te vei bucura de beneficiile acestora daca nu vei folosi un storcator performant, care sa "stoarca" pentru tine toate vitaminele si mineralele din fructele si legumele preferate.

Atunci cand alegi un storcator de fructe, este foarte important sa ai in minte anumite caracteristici pe care vrei sa le regasesti la acest aparat. Astfel, trebuie sa ai in vedere usurinta de curatare si spalare, nivelul de zgomot, viteza de extragere a sucului, functionalitatea extinsa, calitatea sucului obtinut, fiabilitatea si garantia.

In magazinul storcatoare-fructe.ro vei gasi storcatoare profesioniste, de calitate, ideale atat pentru uz casnic, cat si pentru uz comercial, pentru baruri, restaurante, hoteluri, sali de fitness sau magazine.

Ce storcatoare sa alegi

Storcatorul Kuvings Silent Juicer este un storcator prin presare la rece silentios care stoarce absolut orice, de la iarba de grau la morcovi, citrice, legume si fructe moi. Usor de montat si demontat, storcatorul ocupa un spatiu foarte mic.

Pastreaza intr-o proportie mare continutul de vitamine, enzime si minerale si rezista timp indelungat. In plus, datorita celor trei lamele dispuse pe peria rotativa, storcatorul prezinta functie automata de curatare. Poti turna cateva pahare de apa pe unde se introduc fructele si acestea il curata. Insa functia automata de curatare nu inlocuieste spalarea storcatorului.

In magazinul storcatoare-fructe.ro pot alege si storcatorul KUVINGS NS 988-750, KUVINGS NS 988-850, MINIMAX SELF, KUVINGS NS 988-950 sau MINIMAX, toate modele puternice de storcatoare, care au o durata lunga de viata si care te vor ajuta sa obtii cele mai delicioase sucuri naturale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea