Social

#locuri de munca #romani #cresteri salariale #salarii romani

Salariile romanilor ar putea creste cu pana la 20%

Comisia Nationala de Prognoza a precizat de curand ca, pana in anul 2016, locurile de munca vor creste simtitor si ca salariile romanilor ar putea fi mai mari cu 20%.

Potrivit Comisiei Nationale de Prognoza, pana in 2016, romanii s-ar putea bucura de inca 210.000 de locuri de munca. Aceasta veste este una destul de imbucuratoare si promitatoare pentru economia romaneasca tinand cont ca in urma cu cinci ani, odata cu venirea crizei, au disparut peste 700.000 de locuri de munca.

Conform analizelor facute de specialisti, cele mai multe locuri de munca vor fi disponibile in Bucuresti, Ilfov, dar si in judetele Timis, Iasi si Constanta.

Cele mai putine joburi disponibile pana in 2016 vor fi insa un judetul Brasov, unde numarul locurilor de munca va creste doar cu un procent.

De asemenea, in urmatorii trei ani, salariile romanilor vor creste destul de mult, insa cele mai semnificative modificari vor fi facute in judetele Caras-Severin si Dolj, unde un angajat va putea ajunge sa castige si cu 15% mai mult decat in prezent.

Cresteri salariale destul de mari vor fi inregistrate si in judetele Arad si Olt, unde se preconizeaza majorari ale veniturilor de peste 14%.

Sursa foto: arq.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea