INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Salariile pentru avocatii stagiari incep de la 500 de lei

Firmele de avocatura cauta absolventi pe care sa-i angajeze cel putin pe timpul verii, chiar si part-time. Daca esti student la drept pina in anul al treilea inclusiv, ai rezultate academice foarte bune, stii engleza foarte bine si ai abilitati de lucru cu computerul, poti aplica pentru un Stagiu de practica in cadrul casei de avocatura Danila, Petre&Asociatii, specializata in drept comercial. Termenul-limita de depunere a CV-urilor este 9 iulie, iar adresa electronica la care poti aplica este office@dpp.ro. „Vom selecta cel putin cinci studenti; deocamdata asteptam CV-urile, vom face o selectie, ii vom testa si, in functie de rezultate, vom discuta detaliile financiare ale stagiului“, au declarat reprezentantii casei de avocatura. O alta casa de avocatura care vineaza studenti in ani terminali este Dragomir&Asociatii. Conditiile impuse de avocatul Stan Dragomir pentru candidati sint o medie de absolvire a celor patru ani de studiu, dar si a licentei, de minimum 9,00, o medie de intrare in barou de minimum 8,50, buna cunoastere a unei limbi straine de larga circulatie, cunostinte de operare PC, precum si permis de conducere categoria B. „Caut trei tineri care sa nu fi deprins metehnele altor avocati, pe care sa ii formez, sa ii educ, sa ii asez linga alti avocati, cu intentia de a-i pastra“, a dat asigurari partenerul de la Dragomir&Asociatii. Avocatul Dragomir a adaugat ca tinerii pot sta sa munceasca la biroul de avocatura si doua ore, dar si patru ore, doar sa nu le afecteze studiul. „In functie de prestatia lor pot primi de la 500 de lei in sus“, a declarat Dragomir. Termenul-limita pina la care CV-urile pot fi trimise la adresa office@dragomirlaw.ro este unul extins, 30 septembrie. Societatea de avocatura este specializata pe zona comerciala, cu precadere pe fuziuni&achizitii, imobiliare, dreptul companiilor, litigii si tehnologia informatiei si comunicatii. Avocatii doritori sa se alature echipei Tanasescu, Leaua, Cadar&Asociatii ca avocati stagiari si avocati definitivi pot trimite o scrisoare de intentie si un CV la adresa office@tlclaw.ro, pina cel tirziu pe 1 august 2007. Tinerii care aplica pentru postul de avocat stagiar trebuie sa aiba rezultate academice foarte bune, participari la cursuri optionale si scoli de vara, sa cunoasca engleza si sa aiba spirit de echipa. Cei care vor sa devina avocati definitivi trebuie sa aiba o vechime de cel putin trei ani, sa fie specializati pe dreptul comercial , studii postuniversitare sau de masterat finalizate sau in curs de finalizare, o foarte buna cunoastere a limbii engleze, dar si a inca unei limbi straine, precum si spirit de echipa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea