Social

#cont socializare #nuditate facebook #reguli facebook #facebook

S-au schimbat regulile! Ce nu mai ai voie sa publici pe Facebook

Reteaua de socializare online Facebook a schimbat politicile privind continutul care poate fi postat. Acestea sunt puse la dispozitia utilizatorilor retelei sociale printr-un nou ghid. Printre altele, in normele de utilizare sunt detaliate tipurile de nuditate permise, informeaza bbc.com.

Noul ghid Facebook precizeaza ca imaginile "care prezinta in prim-plan fesele dezgolite" sunt interzise, ca si "imaginile sanilor femeilor, daca aceste imagini includ si sfarcul", scrie reportervirtual.ro. Nici imaginile asemanatoare, insa create cu ajutorul programelor de calculator nu sunt permise. Totodata, descrierile de tip text ale actelor sexuale care contin "detalii vii" sunt interzise.

In schimb, compania cofondata de Mark Zuckerberg anunta ca "va permite intotdeauna publicarea de imagini cu femei care alapteaza sau care arata sani cu cicatrice post-mastectomie".

Imaginile modificate pentru a "injosi" o persoana si videoclipurile care prezinta intimidari de ordin fizic, publicate pentru a face de ras victima sunt interzise. Utilizatorii pot distribui exemple de "discurs al urii" al altora pentru a ridica gradul de constientizare al acestei probleme, dar trebuie sa indice clar ca acesta este scopul lor.

Sursa foto: theguardian.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea