Social

#parintele necula # sun talks #seminar gratuit

S-au deschis inscrierile la seminarul gratuit cu parintele Constantin Necula din cadrul Sun Talks

Parintele Constantin Necula vorbeste sambata, 20 octombrie, la Sun Plaza, in cadrul conferintelor Sun Talks, despre „Datoria fata de cei din jur si fata de noi insine”, despre generozitate, echilibru si armonie, despre cum sa daruiesti si sa iti daruiesti.

 

„Primul exercitiu pe care trebuie sa-l facem atat cu noi, cat si cu cei din jur este rabdarea. Apoi generozitatea. Sa oferi mana de ajutor celui pe care nu-l mai ajuta nimeni. Si nu in ultimul rand, sa fim atenti la modul in care folosim cuvintele. Cuvintele pot muta munti.”, spune parintele Necula.

Parintele Constantin Necula este doctor in teologie, conferentiar universitar si redactor a peste 50 de volume.

Seminarul are loc la Sun Plaza, in zona centrala de la etajul 1.

Participarea este gratuita, dar este necesara inscrierea prin completarea formularului online de la adresa https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Persoanele inscrise la eveniment sunt rugate sa vina cu un sfert de ora inainte, pentru a se putea inregistra.

Intalnirea va fi transmisa live, pe pagina de Facebook a Sun Plaza si Pacientul 2.0.

Seminariile Sun Talks, organizate de centrul comercial Sun Plaza, au ajuns la a XVII-a editie. Reunite sub tema “Conversatiile Profunde Rasar in Sud”, seminariile Sun Talks din aceasta toamna isi propun sa abordeze subiecte importante, sensibile, intr-o perioada in care este esential sa traim bucurie, sa ne pastram increderea si optimismul, sa ramanem conectati la nevoile celor dragi, dar si la propriile dorinte.

Prima intalnire a fost pe 15 octombrie, cu parintele Francisc Dobos, a doua este pe 20, cu parintele Necula.

Printre speakerii de anii trecuti s-au numarat Oana Pellea, Ada Gales, Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Parvu, Razvan Pascu, Simona Tivadar, Andrei Rosu, Dan Cristea, Otilia Mantelers, Tedy Nicula si Adelina Toncean.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea