Social

#deces smaranda draghici paslaru #smaranda draghici paslaru

S-a stins din viata soprana Smaranda Draghici Paslaru. Avea doar 35 de ani

 

Durere mare in lumea artistica din Romania. Soprana Smaranda Draghici Paslaru s-a stins din viata la frageda varsta de 35 de ani. Artista este una dintre cele mai valoroase voci ale scenei constantene. Ea suferea de o boala necrutatoare si s-a stins in urma unei lungi suferinte.

Vestea trista a fost data de Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski din Constanta.

”Smaranda a fost prietena pe care oricine si-ar dori-o alaturi. A fost fiica si sora care si-a iubit si si-a respectart enorm familia. A fost artista de care ar avea nevoie orice teatru de pe aceasta lume, a fost vocea care a apropiat-o de Corul Ingerilor. Smaranda a fost o mare artista plina de modestie, colega gata sa ajute oricand, pe oricine si pe toti laolalta, a fost o adiere cu taria unei stanci. Sincere condoleante familiei rapuse de durere si tuturor celor ce au iubit-o! Si Dumnezeu sa ii odihneasca sufletul in Pace si Fericire in Vesnica Sa Imparatie!”, se arata in mesajul postat pe Facebook.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea