Social

#dragoste #studiu #flirt #relatie

S-a stabilit care e secretul unei relatii de durata! Nu ai sa crezi asa ceva!

Flirtul cu alte persoane este ingredientul principal pentru o relatie amoroasa de succes! Cel putin asta sustine Julia Crouch, sociolog britanic si autoarea cartii "The Long Fall".

Insa si conversatiile curtenitoare trebuie sa aiba o masura. Julia Crouch sustine ca flirtul cu alte persoane poate fi amuzant si sporeste increderea in sine, atata vreme cat nu degenereaza si nu ameninta fundamentele relatiei, arata dailymail.co.uk.

Sociologul a precizat, de asemenea, ca sexul este important pentru o relatie pe termen lung, indiferent de varsta. Julia Crouch spune ca intimitatea cu partenerul ajuta la rezolvarea conflictelor si favorizeaza o mai buna comunicare in cuplu.

Pentru consolidarea relatiei, cei doi parteneri trebuie sa isi imparta responsabilitatile legate de treburile casnice, de cresterea copiilor dar si administrarea veniturilor.

Mai exista insa si alte cateva reguli de baza. Astfel, e important sa nu iti sufoci partenerul si sa ii lasi libertatea sa se intalneasca singur cu prietenii sai. In plus, este esential sa discuti cu partenerul de viata lucrurile care te deranjeaza, fara sa lasi resentimentele sa se adune.

Sursa foto: aflacum.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea