Social

#bucharest christmas market #targuri bucuresti #cadouri craciun #targ de craciun #targ cadouri

S-a deschis Targul de Craciun. Ce poti gasi aici

Bucurestiul are si el, de patru ani, un Targ de Craciun care vrea sa concureze cu cele din capitalele europene. Anul acesta, Bucharest Christmas Market va gazdui chiar si un concert al unei orchestre vieneze. 

Dulciuri, ornamente de Craciun, preparate traditionale, vin fiert si jucarii, concerte de colinde si nu numai - sunt ingredientele acestui eveniment care se organizeaza pentru al patrulea an in centrul Capitalei, la Piata Universitatii. Sunt peste 60 de casute cu surprize amenajate aici, iar de ieri, acestea si-au deschis usa vizitatorilor. 

Vizitatorii pot vota cea mai frumoasa casuta, pot lasa o scrisoare pentru Mos Craciun in cutia special amenajata sau pot lasa un cadou pentru cei mai putin norocosi. 

In seara aceasta, vizitatorii vor avea parte de un concert vienez, dar evenimentele vor continua aproape zilnic pe masura ce ne apropiem de Craciun. Targul este deschis zilnic intre orele 11.00 si 22.00.

Foto: b365.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea