Social

#obtinere bunuri #munca in folosul comunitatii #donare #puncte #bunuri #magazin

S-a deschis magazinul unde nu platesti cu bani

Un magazin in care nu ai nevoie de bani pentru a achizitiona ce produse doresti a fost deschis in Capitala. La Magazinul SocialXChange "moneda" folosita este munca in folosul comunitatii.

Potrivit b365.ro, in magazinul caritabil exista doua tipuri de clienti: clientul donator, cel care, prin donatii, achizitioneaza puncte si le foloseste pentru a obtine bunuri sau servicii (tenis de camp, tenis de masa, acces la saline) si clientul beneficiar, care presteaza munca in folosul comunitatii sau in cadrul magazinului si achizitioneaza puncte pentru a obtine bunurile pe care le doreste.

Beneficiarii directi ai magazinului sunt persoanele defavorizate aflate in evidenta Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6. Bucurestenii pot avea acces la serviciile magazinului daca devin mai intai donatori, urmand ca pe baza punctelor acumulate sa aiba acces la bunuri din magazin sau la servicii precum tenis de camp, tenis de masa, acces la saline, cursuri pentru copii etc.

"Pana in prezent avem 22 de clienti beneficiari care au lucrat efectiv in proiect si 36 de clienti donatori in cadrul magazinului SocialXChange", au explicat reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 pentru site-ul citat.

Sursa foto: imparte.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea