Social

#local bucuresti #cafea gratis bucuresti #cafea gratis #cafea

S-a deschis localul unde poti sa bei cata cafea vrei fara sa platesti!

Iti vine sa crezi ca exista un local in care nu platesti consumatia, ci doar timpul pe care il petreci in el? Ei, bine, in Bucuresti s-a deschis o cafenea unde, pentru 8 lei pe ora, ai acces la zeci de carti din domenii diverse, internet wi-fi, computere si cafea, ceai si biscuiti la discretie.

"Pentru noi, mai important este sa vii aici si, inainte de toate, sa pui accent pe productie, nu pe consumatie", au povestit fondatorii Seneca Anticafe, Anastasia Staicu si Victor Alexa, intr-un interviu acordat Gandul.

Sursa foto: foodstory.ro

Cafeneaua mai pune la dispozitia celor care ii calca pragul tablete pe care le pot folosi cat timp stau aici, un proiector, un ecran si un amfiteatru care, la nevoie, se transforma in scena. Pe langa toate acestea, "clientii" au la dispozitie si o mica bucatarie, unde isi pot face singuri un ceai, o cafea, sau pot lua o gustare.

Sursa foto: gandul.info

"Vrem ca locul acesta sa fie special, fiindca aici gasesti resurse frumoase, poti desfasura tot felul de activitati, poti citi ceva sau poti lucra la ceva care te ajuta pe tine, ca persoana, sa te dezvolti sau sa inveti anumite lucruri utile", a mai declarat Victor Alexa.

Sursa foto: gandul.info

Interesant la acest concept este si faptul ca poti sta aici cat e ziua de lunga, insa platesti cel mult cinci ore, adica cel mult 40 de lei.

Sursa foto principala: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea