Social

Rusia, Bulgaria si Suedia, amendate

UEFA a amendat, marti, cu 9.200 de euro Federatia Rusa de Fotbal, pentru comportamentul jucatorilor reprezentativei ruse in meciul cu Grecia, scor 2-1, din grupa A, de la Euro-2004.

UEFA a justificat sanctiunea contra Rusiei prin cele sase cartonase galbene primite de jucatorii primei reprezentative in meciul cu Grecia, disputat pe 20 iunie, la Faro.
Federatiile bulgara si suedeza au fost sanctionate cu 3290 de euro, respectiv 1320 de euro, din cauza comportamentului suporterilor.

In meciul Italia - Bulgaria, scor 2-1, disputat la Guimaraes, pe 22 iunie, in grupa C, suporterii bulgari au aruncat diferite obiecte pe teren, in timp ce un suporter suedez a patruns in suprafata de joc, la partida Suedia-Danemarca, scor 2-2.

UEFA a mai anuntat, marti, ca a fost deschisa o ancheta impotriva Federatiei Franceze de Fotbal (FFF), dupa ce jucatorii francezi au intirziat la inceperea si la reluarea partidei cu Grecia, scor 0-1, din sferturile de finala ale competitiei.

De asemenea, UEFA a informat ca Federatia Portugheza de Fotbal a facut apel la amenda de 9.000 de euro, decisa de comisia de control si disciplina pentru nerespectarea regulilor privind echipamentul. Comisia de Apel a UEFA va da verdictul in acest caz vineri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea