Social

Rugaciunile lui Mihai nu au mai putut-o ajuta pe mama sa

Ieri dimineata, lui Mihai Traistariu i s-au spulberat toate visele. In ciuda eforturilor depuse de medici, mama lui, Natalia , a incetat din viata la varsta de 66 de ani.

Aceasta suferea de ciroza hepatica si avea nevoie de transplant de ficat , o operatie costisitoare. Chiar daca lumea s-a oferit sa-l ajute cu bani, iar unele televiziuni s-au gandit sa realizeze un teledon pentru a strange suma necesara operatiei, mama lui Mihai nu si-a mai revenit din coma si nu a mai putut fi salvata. Ea va fi transportata in cursul zilei de azi inapoi la Piatra Neamt, iar maine va fi ingropata.

S-a rugat toata noaptea la capataiul ei

Marti noapte, Natalia Traistariu a facut o hemoragie digestiva, iar a doua zi a fost transportata de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt, la Institutul Clinic Fundeni , Clinica Medicala si de Hepatologie.

Mihai a stat in permanenta la capataiul ei si i-a vorbit tot timpul. Asa il sfatuisera medicii. Pentru putin timp a crezut ca o sa-si revina, deoarece incepuse sa miste. Insa nu a fost asa. Nu a mai iesit din coma.

Natalia Traistariu a lucrat ca asistenta medicala la Serviciul Judetean de Ambulanta Neamt. A crescut singura patru copii, trei baieti si o fata, Mihai fiind cel mai mic. Sotul ei a murit acum 15 ani.

Luminita si Mihai, acelasi tragic destin

Se pare ca este un blestem cazut asupra participantilor romani la Eurovision. Anul trecut, dupa intoarcerea de la Kiev, Luminita Anghel si-a pierdut tatal. Ea il intelege cel mai bine pe Mihai. Cu toate acestea nu vrea sa dea nici un fel de declaratie, spunand ca toata chestia cu blestemul a rascolit-o.

Nu crede in blestem. La fel ca si Mihai, nici ea nu s-a putut bucura anul trecut pe deplin de reusita de la Eurovision cand s-a clasat, alaturi de trupa Sistem, pe locul trei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea