INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Royal Shakespeare Company, la Sibiu

Prestigioasa Royal Shakespeare Company va prezenta la Sibiu, in cadrul Festivalului de Teatru European, spectacolele “ Visul unei nopti de vara ” de Shakespeare, in regia lui Tim Supple, si “Macbett” de Eugene Ionesco, in viziunea regizorala a lui Silviu Purcarete . In cadrul acestui festival, care se va desfasura intre 15 septembrie si 1 noiembrie, sunt programate productii ale altor mari teatre si companii, unele dintre ele membre ale Uniunii Teatrelor din Europa, al carei presedinte este regizorul roman Alexandru Darie . Va veni la Sibiu si celebrul Malii Teatr din Sankt Petersburg, cu spectacolul “Unchiul Vanea” de Cehov, regia Lev Dodin. Théatre de l’Eveil din Belgia va prezenta “Bouvard et Pecuchet” dupa Flaubert, iar Moscow New Generation Theater - “Un tramvai numit dorinta” de Tennessee Williams . Centrul Meyerhold din Moscova va aduce in Romania “Rugaciunea de la Cernobil”, regia Joel Lehtonen. Compania “Gelabert Azzopardi” din Spania a fost invitata cu spectacolul “Orion” realizat in colaborare cu Teatru Lliure din Barcelona. Sibienii si oaspetii orasului vor avea ocazia sa vada si un spectacol din Atena, montat de celebrul regizor Michael Cacoyannis, dupa “Lisistrata”, in care joaca si actorii Maia Morgenstern si Vlad Ivanov. Un spectacol va fi prezentat si de celebrul Teatru “Schauspiel” din Frankfurt.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea