Social

Roxana Ciuhulescu a botezat in Dubai

Roxana Ciuhulescu s-a intors recent dintr-o vacanta in Dubai, care a durat 4 zile. Scopul acestei calatorii a fost pentru vedeta PRO TV unul special. Roxana a botezat acolo baietelul unor foarte buni prieteni de-ai ei, caruia i-a dat numele de Robert Andrei, pentru ca pe ea o cheama Roxana Andreea.

Botezul a fost o experienta inedita pentru Roxana, insa vedeta nu s-a rezumat doar la atat. Dupa ce l-a botezat pe micutul Robert Andrei, a doua zi Roxana a plecat intr-un safari prin desert. S-a plimbat cu camila, a fumat narghilea , s-a dat cu placa pe nisip, a dansat pe muzica arabeasca, iar o araboaica i-a tatuat mainile cu henna .

Cum a ajuns Roxana Ciuhulescu sa boteze un bebelus in Dubai? Pe parintii baietelului i-a cunoscut anul trecut cand a fost acolo, pentru a doua oara, la salonul auto. Pe Horatiu si Mihaela i-am cunoscut anul trecut in Dubai. Mihaela era insarcinata in luna a cincea si am mangaiat-o pe burtica. A fost prima oara cand bebelusul i s-a miscat in burtica, iar momentul acela a fost marcant pentru toti trei, asa ca mi-au si propus sa crestinez acel bebelus si am fost foarte fericita, marturiseste Roxana. (continuarea in Libertatea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea