Social

#rovinieta corecta #taxa drumuri #sosele fara gropi #drumuri degradate # DN 76 Oradea-Deva

Rovinieta corecta: soferii ar putea plati taxe doar pentru drumurile fara gropi

Un proiect legislativ ar putea convinge soferii romani ca sunt tratati corect: taxa de rovinieta ar putea disparea pentru drumurile foarte degradate, pline de gropi.

Ideea pentru proiectul legislativ ii apartine senatorului bihorean Gavrila Ghilea, satul de gropi. La fel ca majoritatea politicienilor, a observat problema doar atunci cand s-a lovit personal de ea.

"Ma doare capul dupa slalomul pe care trebuie sa-l faci sa sofer", a declarat senatorul PDL, care spera ca rovinieta sa ramana o taxa obligatorie pentru soferi doar atunci cand starea drumurilor este buna.

Exemplul cel mai bun pentru un drum pe care nu ar trebui platita rovinieta este DN 76 Oradea-Deva, unde soferii ardeleni au organizat un protest recent, cauzat de starea proasta a soselei.

Satui de plata rovinietei pentru un drum aproape impracticabil, soferii s-au organizat si au plantat panselute in gropile din carosabil, potrivit EVZ.ro.

Sursa foto: romanialibera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea