Social

Ronnie O`Sulivan s-ar putea retrage

Proaspatul castigator al campionatului mondial de snooker de la Sheffield a declarat ca intentioneaza sa se retraga din activitatea competitionala.

Ronnie a facut un adevarat spectacol in finala unde adversarul sau, Ali Carter nu a avut nicio sansa. Meciul dintre cei doi s-a terminat 18-8 in favoarea lui Ronnie.

O`Sulivan a declarat imediat dupa meci ca au fost multe momente in timpul competitiei, cand s-a gandit sa se retraga in cazul in care va castiga turnelul. Jucatorul englez de snooker a completat ca decizia finala o va lua in vara.

"Numarul unu, campion al lumii, campion al Marii Britanii – ar putea fi momentul potrivit sa iau o pauza, cine stie?" , a subliniat Ronnie.

Englezul a completat : “Imi place sa joc, dar uneori cred ca este un pic prea dur si nu exista nimic mai frumos decat sa iesi din scena cand esti in varf. Eu sper ca voi fi aici si anul viitor, dar, daca nu, va marturisesc ca a fost extraordinar”, a incheiat Ronnie

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea